Search

Oglasi

/
U slastičarnici Orijent sladoled bez šećera, jaja i laktoze...
Zanimljivosti

U slastičarnici Orijent sladoled bez šećera, jaja i laktoze...

Sladoled je djelomično ili potpuno zamrznuta slastica koja se većinom sastoji od mlijeka ili mliječnih proizvoda, te nemliječnih sastojaka koji se dodaju u smjesu u svrhu podešavanja okusa, arome, boje, mirisa i konzistencije

Naš se dragi Zagreb topi na + 35°C, a ti tražiš hlad i osvježenje u bilo kojem obliku?

Kada kucne sat za nešto slatko, ne hodaj sunčanom stranom ulice, već uhvati hlad i put pod noge do svoje najdraže #Orijentslastičarnice na najhladnije osvježenje u gradu.

Oduševi se našim NOVIM premium okusom sladoleda "limun-grejp" koji smo prema vašim željama pripremili :

BEZ ŠEĆERA

BEZ JAJA

BEZ LAKTOZE

Tko je spreman stati na samo jednoj kugli ?

sladoled bez šećera, jaja i laktoze..

sladoled bez šećera, jaja i laktoze..

U slučaju da se ne možeš natjerati na izlazak iz ugodno rashlađenog prostora, kolače uvijek možeš naručiti preko Glova/Wolta, ali za sladoled ipak preporučamo dolazak u tebi najbližu slastičarnicu.

Vidimo se na našim već poznatim lokacijama:

nazovite nas, pišite nam putem maila, IG ili FB ili osobno dođite u jednu od slastičarnica Orijent

Orijent Maksimirska

Maksimirska cesta 34, 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 2315 323
E: orijent@konfekt.hr

Radno vrijeme

Ponedjeljak – Subota: 08:30 – 21:00
Nedjelja i blagdani: 10:00 – 20:00

Orijent Froudeova

Froudeova 1, 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 4683 811
E: orijent@konfekt.hr

Radno vrijeme

Ponedjeljak – Subota: 08:00 – 21:00
Nedjelja i blagdani: 10:00 – 20:00

ili pogledajte na mrežnim stranicama Orijenta

https://slasticarnica-orijent....

* a u nastavku pročitajte priču "Kako je Zagreb zavolio Orijent"?

Ako se o kojoj zagrebačkoj slastičarnici neprekidno pričalo već krajem 30-ih godina prošlog stoljeća, pričalo se o Orijentu. Od prvoga dana davne 1936., kada je Zulfi Tahiri otkupio slastičarnicu od tadašnjeg vlasnika, Orijent se pretvarao u sinonim za popodnevne lagane šetnje i odlaske na tortu, kolače ili sladoled.

Kvalitetni domaći sastojci, originalnost koja je neviđenim okusima i recepturama zaslađivala Zagreb i puno ljubavi prema poslu, koja se uz fine mirise oduvijek širila iz Orijenta, bili su recept za uzajamnu ljubav Orijenta i Zagreba.

Orijentove slastice desetljećima su upotpunjavale važne i manje važne događaje u životu Zagrepčana, uz njih su se odvijali romantični spojevi, odlasci na slasticu pod ruku s bakom, a Orijentov je domaći sladoled raznim uzrastima s vrlo specifičnim okusima rashladio ljetna, nedjeljna popodneva.

Tu vezu nastojimo zadržati i danas.

Kako vas Orijent zavodi danas?

Orijent danas, nakon više od 8 desetljeća, ne odustaje od svojih načela. U tome leži tajna njegove kvalitete, a u kvaliteti božanstvo okusa Orijentovih slastica. Na istoj adresi, ali s moderniziranim interijerom, Orijent je ostao vjeran istinskoj ljubavi prema slastičarstvu te tvrdnji da vrhunski proizvodi nastaju kombinacijom kvalitetnih namirnica i dobrog recepta.

Tako i danas sami proizvodimo lisnato tijesto za baklavu, a naš je domaći sladoled bez ikakvih umjetnih dodataka. Još smo jednu svoju karakteristiku nastavili njegovati, a to je inovativnost. Originalne okuse sladoleda i slastica uvijek sami izmišljamo, eksperimentiramo s vrlo zahtjevnim okusima poput chillija i piva, a kreativnost upisujemo i u nazive slastica.

Vjerni tradiciji kvalitete i inovativnosti, imamo i svoju modernu stranu: uskoro će na ovim stranicama biti dostupan i webshop u kojem ćete moći naručiti svoju tortu i pokupiti je u dogovoreno vrijeme, na dogovorenoj lokaciji.

Obitelj Tahiri pokrenula slastičarnicu Orijent

Slastičarnica Orijent u obiteljskom je vlasništvu od 1936. Te ju je godine Zulfi Tahiri otkupio od tadašnjeg vlasnika i počeo ulagati u izradu kvalitetnih slastica, ali i uređenje interijera.

Zagreb je zavolio slastičarnicu, a ona je aktivno sudjelovala u životu Zagreba. Zulfi Tahiri otišao je 1987., nakon renovacije slastičarnice u mirovinu, a posao su preuzele njegove kćeri Šeherezada i Ildeza te Ivan Sučević, Šeherezadin suprug.

Oni su nastavili s osmišljavanjem inovativnih slatkih kreacija, a njihova ih je originalnost i predanost poslu dovela do mnogih pohvala, nagrada i priznanja.

Jedan od bitnih ciljeva slastičarnice Orijent je zadržati okuse, kvalitetu, inovativnost, kreativnost i spajati neobične sastojke, a sve to kako bi naši Zagrepčani nastavili Orijent prepoznavati kao svoj omiljeni slatki kutak.

više pogledajte na:

https://slasticarnica-orijent....

foto: Konfekt d.o.o.

Podijeli članak:

Povezani članci

Najnovije

Web shop

Najnovije

notification icon
Želite li primati najnovije vijesti s Adriapress.hr portala?
Back To Top